Skummelt bra da musikalen «Haunted» ble juleforestilling

Fra Ås Avis 16 desember 2018

ÅS: Musikalen «Haunted» ble en fremragende forestilling i Ås kinoteater lørdag kveld. Oppsetningen av Ås MusicalClub er en ny utgave av stykket som ble vist i desember 2017.

Handlingen i «Haunted» er av det skumle slaget: Lord Lucas, Lady Anne og tjenestepiken Mary ble alle myrdet for 100 år siden. Nå bruker de dagene på å hjemsøke huset de bodde i utenfor London. I den levende verden har nyforelskede Martin og Lily arvet penger, og i sin iver etter å bruke dem, kaster de øynene på huset. De trosser advarslene om at ingen har orket å bo der særlig lenge.

Når forestillingen i Ås kinoteater sattes i gang fikk publikum møte kåte spøkelser, flørtende huskjøpere, nysgjerrige naboer og forvekslingers komikk så vel som løgn og bedrag.

Musikalen er skrevet av Harriet Kjus Müller-Tyl hånd, i nært samarbeid med Trond Nielsen og Myfanwy K. Moore,

Medvirkende i forestillingen er Kristine Hansen, Filip Ihrsen, Dag Bergersen, Anette Buene, Jeanette Krantz Adner, Trond Nielsen, Myfanwy K. Moore og Harriet Kjus Müller-Tyl. Sangerne i Broadway Babes var Kerry Randen, Line Skøien, Kjersti Lersbryggen Mørk, Anne Kettunen, Ellen Marie Hvidsten, Marta Gjernes, Anna Mostad og May Britt Kvarstad.

Se flere bilder på Ås Avis

2018-12-17T15:00:46+00:00