Kristine Mari Hansen

Kristine Mari Hansen er utdannet i dans og musikalteater ved London Studio Centre. Hun tok sine første dansetrinn i Narvik Kulturskole, og deretter på danselinja ved Bodø VGS. Mange kjenner henne som dansepedagog ved Kulturskolen i Ås hvor hun underviser i både dans og musikal og møter rundt 250 barn og unge fra Ås hver uke. I Kulturskolen har hun også jobbet med Kreativt Partnerskap, DKS, Xenophobia og produksjon av de årlige danse- og musikalforestillingene.

Kristine synger også i Skrattvatten (sammen med Filip og Harriet), Ås nyeste vokalgruppe. Hun har de siste tre årene koreografert Skolens Sangdag for Musikk i Skolen, et nasjonalt prosjekt tilgjengelig for alle grunnskoler i Norge. Kristine har siden 2009 vært medlem av det prosjektbaserte dansekompaniet KompaniKontra. De skaper egne helaftens danseforestillinger, dansevideoer, undervisningsturneer og gjør samarbeidsprosjekter som musikkvideoer og kabaret/ konsertoppdrag. Som freelancer har hun blant annet medvirket i Sol av Isfolket i Valdres, i Symbiose og Frost av Julia Planterhaug, danset på åpningen av Vinterfestuka i Narvik og under Festspillene i Harstad. Kristine har tidligere også undervist ved Narvik Kulturskole og Musikklinja ved Solhaugen VGS, samt gjort flere koreografi- og gjestelæreroppdrag på Østlandet og i Nord Norge.

Izabella

Kristine Marie spiller karakteren Izabella som er en selvsikker dame som vet hva hun vil ha – og nå vil hun ha Martin, koste hva det koste vil.

KJØP BILLETTER HER

2018-10-25T19:14:15+00:00oktober 25th, 2018|Skuespillere|