Dag Bergersen

Mange i Ås har fått med seg Dag sine herlige scene-opptredener og vokale ferdigheter. Dag er nylig pensjonert lærer og hadde ansvar for Rustad Ensemblet på Rustad skole i mange år. Han har også lang fartstid i mange små og store musikkprosjekter. På 80-tallet var han medlem i Baksmell/Headgames. Spilt i bandet i Villgress og nå i Stonestributebandet Ladies and Gentlemen. Vi gleder oss enormt til at Dag står på scenen og skal overta rollen som Lord Lucas.

Vi ønsker deg lykke til Dag og velkommen inn i musikalvarmen.

Lord Lucas

Dag spiller karakteren Lord Lucas som har spøkt i sitt gamle hus i nesten 100 år, men han mistet motet for mange år siden. Han håper evig på en ende på hans uendelige vandring på denne verdenen. Vil han greie det?

KJØP BILLETTER HER

2018-10-25T08:56:24+00:00april 17th, 2018|Skuespillere|