Dag Bergersen tar over rollen som Lord Lucas i Haunted the Musical

Vår alles kjære Karl-Otto Aalerud valgte å trekke seg som Lord Lucas og det var nå ett stort spørsmål om hvem som kunne fylle han sine sko på scenen.
Hvem kunne vi spørre som var sprø nok til å bli med på en ny oppsetning av Haunted, når vi ifjor hadde hatt en slik bra suksess Etter mange tanker og mye hodebry om hvem dette skulle bli dukket navnet Dag Bergersen opp. – Var han den rette for rollen? Vi måtte bare spørre og da vi spurte kom det ett sikkert ja med en gang.

Mange i Ås har fått med seg Dag sine herlige scene-opptredener og vokale ferdigheter. Dag er nylig pensjonert lærer og hadde ansvar for Rustad Ensemblet på Rustad skole i mange år. Han har også lang fartstid i mange små og store musikkprosjekter. På 80-tallet var han medlem i Baksmell/Headgames. Spilt i bandet i Villgress og nå i Stonestributebandet Ladies and Gentlemen. Vi gleder oss enormt til at Dag står på scenen og skal overta rollen som Lord Lucas.

Vi ønsker deg lykke til Dag og velkommen inn i musikalvarmen.

 

 

2018-04-16T15:03:34+00:00april 16th, 2018|Haunted Blog|