Stor suksess for «Haunted».

Ås Avis – 01/11-2017
Henrik Christie

Fargerikt: Haunted The Musical ble spilt i Ås kulturhus. Forestilingen er laget av Harriet Kjus Müller-Tyl, Trond Nielsen og Myfanwy K. Moore. Ås Musical Club. Foto: Gisle Bjørnebye

 

Hele 344 besøkende møtte opp for å se spøkelsesmusikalen «Haunted» i Ås kulturhus. Nå er det bestemt at det blir ny oppsetning neste år.

ÅS : – Det er utrolig gledelig med så fantastisk oppmøte! Vi i Ås Musical Club har jobbet knallhardt med dette lenge nå, og det gir en veldig god følelse når vi ser at publikum møter opp i hopetall og viser at de setter pris på initiativet, sier Harriet Müller-Tyl, som har skrevet og komponert musikk til musikalen.

Skuespillerne og sangerne mottok en rungende stående applaus da forestillingen var over, og etter den overveldende responsen loves det nå et gjensyn med «Haunted» i 2018.

– Vi har allerede satt opp en ny forestilling av «Haunted» 27. oktober neste år! Vi åpnet billettsalget på mandag, og det er faktisk flere som har kjøpt billettene sine allerede. Vi har spesialtilbud frem til jul, og dette er jo en super julegave til den som har alt, sier Myfanwy K. Moore, programsjef ved Ås kulturhus og medlem av Ås Musical Club.

Se artikkel her

2017-11-06T10:40:18+00:00november 1st, 2017|Pressemedlinger|