Koret – Le Coeur

Le Coeur

Vi er så heldige og ha med to kor på vår musikal. Det ene koret kommer helt fra Sverige og heter Le Coeur.

Korte ble dannet for over 10 år siden og er en flott gjeng med 20 medlemmer. Koret har ett blandet repertoar og synger alt fra klassisk, viser, pop, musikal, barbershop m.m

Korte setter også opp sine egne konserter og forestillinger. Den siste het «Entusiastene» og var basert på svenske mannlige komponister. Le Coeur har også gjort konserter med andre kor, noe de også skal gjøre denne gangen og nå sammen med The Broadway singers.

To ganger i året bytter de navn til «Pannlampskören». Da tar de på seg gule vester og hodelykter og driver oppsøkende virksomhet på byen. Steller seg opp på forskjellige steder i byen og synger for å glede forbigående.

Vi er veldig glade for at de ville komme til oss å synge i vår musikal.

Velkommen skal dere være.

 

2017-09-13T08:37:41+00:00september 13th, 2017|Haunted Blog|