Jeanette Krantz Adner

Jeanette Krantz Adner har i mange år jobbet med kultur i form av musikk, sang og teater, i aktiviteter både i og utenfor skolen med barn og unge, men også med voksne. Hun jobber som sangpedagog på Lund Dans og Musical School, East Grevies musikalsk linje, Kordirigent Le Coeur.
Hun er utdannet på Malmø Academy of Music, og sluttåret av et 3-årig utdanning i CVT, (www.completevocal.institute.com), i København for å bli sertifisert CVT coach.

Mary

Jeanette spiller karakteren Mary som  har passet barna hos familien til Lord Lucas i mange år – først Lordens yngre søsken og så hans egne barn. Når Lord Lucas sin kone Lady Anne fikk fødseldepresjon klarte ikke Mary å la være å trøste han. Lite visste hun at hennes store kjærlighet ville ende i en stor katastrofe.
2017-08-03T15:13:33+00:00august 1st, 2017|Skuespillere|