Trond Nielsen

Trond begynte sin teaterkarrière på ungdomskolen med en forestilling skrevet av Ole Paus, «En Revy på liv og Død». Etter dette ble det diverse oppsetninger på skoler og russerevy. Han begynte etterhvert i kroerrevyen og har nå vært med i 10 år, de siste årene ikke bare som skuespiller men også som revysjef. Trond har vært med i forskjellige oppsetninger som kabareter, familie og barneteater, revyer og musikaler men har også satt opp en egen kabaret i hjembygda Garder.  Han har hatt små roller i filmer og serier som: Halvbroderen, Deltatroppen i serien Nårje, Dauinger, og Torsdag kveld fra Nydalen. De siste årene har han vært med å sette opp Julekonserten i Ås og vært aktiv som konferansier både her og under Ås Martn. Trond er også en av tre aktive i Ås Musical Club og har nå i sammen med Harriet og Myfanwy skrevet denne musikalen.

Trond spiller karakterene Niels og Jack

Niels

Niels er gift med Magda og de bor i huset ved siden av. Niels hadde store planer om å få kjøpt huset, slik at han kunne leve det late livet som huseier og leie det ut til turister. Ettersom planen hans er blitt forpurret, er han på utkikk etter en måte på å få det til allikevel.

Jack

Jack driver klubben som blir åstedet for Lord Lucas sin fortapelse. Han tar godt betalt for sine tjenester, og krever nådeløs tilbakebetaling fra sine skyldnere.

 

 

2017-08-01T21:46:28+00:00juli 31st, 2017|Skuespillere|