Myfanwy K.Moore

Myfanwy studerte teater ved Canterbury Universitet (NZ) og Universitetet i Oslo. Ved The Free Theatre Christchurch fikk hun erfaring i ulike skuespillerteknikker og teater sjanger, med et fokus på ensemble arbeid og avant-garde teater. I Norge har hun jobbet med flere friteatergrupper og har fylt diverse roller både på og bak scenen. Hun har skrevet en del gjennom årene, og synes det er utrolig gøy å skrive komedier slik som Haunted.

Myfanwy spiller karakterene Magda og Hilda

Magda

Magda er gift med Niels og de bor i huset ved siden av. Hun hadde store planer om å få kjøpt huset i håpet om å få skaffet mannen sin noe å gjøre. Hun er lei av at han blir nabolagets geskjeftig. Til tross for dette blir hun raskt trukket inn i en djevelsk plan for å få huset allikevel.

Hilda

Hilda jobber for Jack på klubben som husets Madam og sørger for at jentene og Jack gjør jobben sin. Hun og jentene vil gjerne underholde deg – dersom du kan betale.
2017-08-03T15:46:40+00:00juli 31st, 2017|Skuespillere|