Harriet Kjus Müller-Tyl

Harriet er utdannet musikalartist fra det statlige Konservatoriet i Wien, der hun også bodde og jobbet i 20 år før hun flyttet tilbake til Ås sommeren 2013. Teater- og musikalproduksjoner hun har spilt i: Catharine , Funny girl , Chess, The Phantom of the Opera, On the town, Jesus Christ Superstar, A chorus line, Amour, Karl Eugen Olsen, Singin in the rain, Alchemy (Wien, Oslo, Baden, Aachen/Tyskland)

Videre utdannet hun seg til jazzsanger- og pedagog ved Konservatoriet i Wien og sang i diverse band: Bluesette, The swinging ladies , Herztöne (utgitt 3 CDer på bl.a. Global records, München), Harriet Quartet  (utgav JazzCDn «Insomnia» på Cracked An Egg records, Wien) Duo med den serbiske gitarristen Vlado Blum, Big Band, Thomas Holmes Quintet, 40 (med Siw Cathrine Christiansen,Norge)

Låtskriver for: Herztöne, 40, Harriet solo

Har komponert musikalene: Juleprinsessen og Tidstyvene, (utgitt av Norske Noteservice og Musikk i skolen)  Årstiden som forsvant,(utgis høsten 2017 på Norsk Noteservice og Musikk i skolen)  Morsketorsken på Fiskeball (med Siw Cathrine Christiansen) og nå Haunted.

Harriet elsker musikk, og har sitt eget foretak Stemmeskolen, der hun har 4 kor, gir kurs og enetimer i sang. Hun tar for tiden også en 3-årig utdannelse i København for å bli CVT-lærer. (Complete vocal technique) 

 

Lady Anne

Harriet spiller karakteren Lady Anne som har spøkt i det gamle huset sitt i nesten 100 år. Hun klarer ikke å finne fred ettersom hennes mann forsvant fra huset på mystisk vis da hun enda var ung. Hva har skjedd? Hva er hemmeligheten hun har båret på i alle disse årene?                      

KJØP BILLETTER
2017-08-03T12:21:47+00:00juli 31st, 2017|Skuespillere|